Lifestyle

Tom Ford brillen

Tom Ford brillen zijn bij de grotere opticiens te verkrijgen. Ook vrouwen weten steeds meer deze bril te waarderen. Zo zijn er veel mensen die in plaats van Ray-ban voor dit merk gaan kiezen. Dit omdat het een relatief betaalbaar merk is wat beschikt over moderne en stijlvolle modellen. Het prachtige design is waar veel mensen ook wat extra voor over hebben. De meeste brillen worden ook nog eens geleverd met een mooie case. Dit zorgt ervoor dat als je hem niet de hele draagt hem ook veilig kunt opbergen. Ook beschikken ze over een collectie aan gekleurde glazen. Dit zorgt ervoor dat je een bril kunt dragen bij elke outfit. Gekleurde glazen zorgen tevens ook voor een unieke uitstraling omdat je dit niet bij heel veel mensen ziet. Wel wordt dit de laatste jaren steeds populairder. Het is een bekend persoon vooral in de Verenigde Staten waardoor het merk zichzelf snel op de kaart heeft kunnen zetten.

De uitgebreide collectie Tom Ford zonnebrillen

De Tom Ford zonnebrillen worden ook wel eens omschreven als luxe met een tikje elegantie. Uit onderzoek blijkt zelfs dat het tot de top 3 merken wereldwijd behoort. De meeste mannen kiezen voor deze bril omdat ze een statement willen zetten. Dit kan zijn door het kiezen van een uniek montuur, maar ook kun je kiezen voor gekleurde glazen wat steeds populairder wordt. Vrouwen kiezen ook veel voor dit merk omdat ze houden van de grote brillen die in de jaren uitgegroeid zijn tot een ware mode item. Ook zijn er dikke monturen die juist weer contrast bieden aan de reguliere brillen. Daarnaast zijn er ook veel modellen die beschikken over filter coating. Hierdoor krijg je een leuk en modieus effect in de glazen. Er is voor iedereen wel een mooie bril te vinden in deze wereldwijde collectie.

Waarom mensen dit merk uitkiezen

Veel mensen kiezen voor Tom Ford brillen omdat dit merk een naam heeft hoog te houden. Kwaliteit en comfort staat bij hen hoog in het vaandel. Daarnaast doen ze er ook alles aan zo duurzaam mogelijk de brillen te produceren. De brillen zijn hier in Nederland ook niet aan te slepen zo gewild. Dit is tientallen jaren het geval en dat komt mede door de diversiteit in het assortiment. Het is een merk waarmee je een gedenkwaardige en luxe bril in handen hebt voor een betaalbare prijs. Naast een lust voor het oog blijven deze brillen ook jarenlang goed zitten. Daarnaast zijn er verschillende stijlen te vinden in dit Amerikaanse merk. Zo heb je een urban collectie die veel wordt gedragen door de jeugd. Ook heb je de luxe uitvoeringen die weer veel door de volwassen vanaf 21 jaar gedragen worden. Sinds 2005 behoort dit merk tot de top van de wereldwijde bekende merken.

Prachtige monturen en Tom Ford brillen voor iedereen

Er zijn diverse monturen van de Tom Ford brillen. Bij de lokale opticien kun je kijken wat het beste bij jou past. Zo kiezen er veel jongeren en jongvolwassenen voor een opvallend montuur of juist een urban model. Daarnaast zijn er ook gewoon strakke en zakelijke modellen die je kunt dragen als dit bij je outfit past. Ook zijn er modellen voor de wat vrijere mensen. Het is merk dat een collectie heeft met zoveel kleuren dat je jezelf dit niet voor kunt stellen. Ook hebben ze zonnebrillen die je kunt laten voorzien van mooie glazen. Daarnaast is het draagcomfort iets waar veel mensen over schrijven. Een merkbril gaat vaak ook nog eens vele malen langer mee. Dit komt doordat er voor de beste kwaliteit aan materialen gekozen wordt. In de meeste gevallen heb je toch maar 1x per 2 jaar een vergoeding van de zorgverzekering. In plaats van elk jaar een nieuwe bril kun je dan maar het beste kiezen voor een bril die jarenlang mee kan gaan.

De vrouwelijke varianten van de Tom Ford brillen

De Tom Ford brillen zijn sinds enkele jaren ook een echte aanrader voor de vrouwen onder ons. Veel vrouwen kiezen voor het extra dikke montuur omdat dit niet door veel merken wordt aangeboden. Dit zorgt voor een zakelijke maar ook spontane uitstraling. Natuurlijk heb je ook modellen die wat dunner zijn wanneer je wat meer bescheidenheid wil uitstralen. Ook vind je er diverse aparte vormen waardoor je de kans hebt om een unieke bril te kiezen. Natuurlijk is de klassieke pilotenbril ook niet aan te slepen voor de dames. Deze zie je steeds meer gedragen worden en daarom is deze onlangs ook toegevoegd aan de vaste collectie. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere vrouw wat wils is. In een wereld waar diversiteit steeds belangrijker wordt speelt dit merk er goed op in.

Dit is het verhaal achter dit populaire merk

Tom Ford is eigenlijk van origine een modeontwerper. In 2004 heeft hij Gucci verlaten en is hij voor zichzelf begonnen met het ontwikkelen van prachtige zonnebrillen. De eerste winkel die enkel deze producten verkocht is in 2007 verkocht. Echter kun je vandaag de dag de mooiste brillen en zonnebrillen bij diverse opticiens en warenhuizen kopen. Ook  verkoopt hij naast brillen kleding en accessoires. Deze vallen bij zowel de mannen als de vrouwen in goede smaak. Vanaf 2011 heeft hij het ook uitgebreid met een lijn aan damesmode. Vaak zoekt hij de randjes op met commercials en sensualiteit speelt hierbij een grote rol. Daarnaast is hij ook nog eens filmproducent en regisseur. Deze veelzijdige man weet op alle markten het beste eruit te halen. Dit is dan ook mede waardoor hij internationaal succesvol is geworden.

Ga voor kwaliteit met Tom Ford brillen

De Tom Ford brillen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook wordt er nog wel eens gewisseld tussen het materiaal waardoor er unieke modellen kunnen ontstaan. Soms is het met edelmetaal niet mogelijk en wordt er de keuze gemaakt voor duurzaam kunststof. Tevens houden niet alle mensen van metaal achter de oren. Daarnaast is het ook een kwestie van smaak wat je het mooiste en beste vind. Het merk is al sinds het begin door de klanten hoog gewaardeerd. De laatste jaren wordt er ook druk aan de weg getimmerd voor de dames en is er inmiddels al een internationaal succe behaald. In de komende jaren wordt dan ook verwacht dat dit merk nog meer markten gaat veroveren. Daarnaast is het ook nog eens een merk wat zich de komende jaren sterk wil gaan verduurzamen. Zo kun je bijdragen aan een beter milieu en eerlijke lonen.

De beste Tom Ford brillen voor dames en heren

Voor zowel dames alsmede heren zijn er Tom Ford brillen en zonnebrillen. Ook tijdens de zomer wil je er stijlvol opstaan. Tevens zijn ze er in zoveel kleuren dat je ze altijd kunt matchen bij een outfit. De betaalbare prijs is een van de grootste voordelen waarom de mensen hiervoor kiezen. Dit is te wijten aan het internationaal verkopen en de grote hoeveelheid aan materialen die zij hierdoor kunnen inkopen. Ook is het een merk wat zich kenmerkt met unieke modellen in net wat andere vormen als de standaard merken. Tevens is er ook een grote collectie aan luxe brillen die een zakelijk strakke uitstraling geven. Kortom alles wat je van een merk mag verwachten vind je hier.

Verwante Artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven knop
nl_NLDutch